"

€2 korting per maand via Simpel

Speciaal voor klanten van Simpel krijg je bij Swapphone een mooie korting!

Met je unieke kortingscode bespaar je op je abonnement bij Swapphone € 2,- per maand.

De kortingscodes zijn geldig op een jaarabonnement. De unieke kortingscode van Simpel.nl kan je direct invullen op onze website en dan verwerken wij de korting in de maandprijs.

Deze actie is geldig t/m 31 oktober 2020.

Waarom Swapphone?

Flexibel, géén BKR registratie en je hebt levenslange garantie op je smartphone, ook bij schade door eigen schuld! Hiermee bespaar je al snel tot € 15,- per maand op een verzekering bij de duurdere toestellen!

Doet je smartphone het door normale slijtage of gebruik niet, niet goed genoeg of is hij gevallen en is er schade ontstaan (ook door eigen schuld) dan krijg je van ons de volgende werkdag een ander toestel.

Swappen noemen we dat. Swappen doen we aan de deur zodat je niet zonder toestel zit! Dankzij swappen ben je altijd in bezit van een goed werkende smartphone!

Dat is nog niet alles: je krijgt altijd een gratis hoesje en screenprotector zodat we samen de schade kunnen beperken tot een minimum.

Voor alle artikelen die je bij ons huurt geldt naast de levenslange garantie uiteraard ook de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.