"

Een telefoon leasen heeft veel voordelen

De zekerheid dat je altijd een werkende iPhone hebt. Op ieder gewenst moment upgraden naar een nieuwer model. De mogelijkheid om op te zeggen wanneer je wilt. Dit is precies wat Swapphone je biedt! Een telefoon leasen heeft volop voordelen.

Waarom leasen in plaats van kopen

Aan het leasen van een iPhone zitten veel pluspunten. Allereerst beschik je over een top toestel zonder in één keer een gigantisch bedrag te betalen. Ten tweede kun je altijd terugvallen op de Swapphone helpdesk. Softwareproblemen worden op afstand opgelost. Is de telefoon onherstelbaar kapot? De eerstvolgende werkdag krijg je een nieuwe. Word de iPhone gestolen, dan doe je samen met Swapphone aangifte. Ook in dit geval krijg je direct een andere phone. Er geldt bij diefstal een eigen risico, maar dit kun je afkopen voor een klein bedrag per maand.

Geen BKR-registratie

telefoon-leasenDeals met Swapphone worden nooit bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) gemeld. Swapphone blijft namelijk eigenaar van de telefoon, jij huurt ‘m van ons. We doen wel een kredietwaardigheidscheck. De enige reden hiervoor is dat we eerlijke afspraken met je willen maken. Afspraken waar jij en wij ons aan kunnen houden. EDR Credit Services doet deze controle. Je kunt er zeker van zijn dat jouw privacy 100% gewaarborgd is. Het maandbedrag ligt vast, daar komt echt niks bij. De tarieven verschillen per type iPhone, een actuele lijst staat online. 

Een telefoon leasen bij Swapphone geeft veel vrijheid

Swapphone legt de keuze echt bij jou. Jij beslist welke telefoon je gebruikt en jij bepaalt wanneer het tijd is voor een swapp. Alle leaseabonnementen zijn per maand opzegbaar. Dit geeft je de mogelijkheid regelmatig te switchen naar een ander toestel.  Dit is geen must natuurlijk. Als ‘ie goed bevalt, gebruik je de iPhone net zo lang als je wilt. Want daar gaat het toch om: dat je een smartphone hebt waarop je alles kunt doen wat je wilt doen. Het huurcontract met Swapphone gaat puur om de telefoon. Je kunt bij iedere provider een sim only abonnement afsluiten. Vanzelfsprekend zijn alle telefoons simlock vrij.

Originele iPhones en bijpassende accessoires

Als je een iPhone kiest, zie je direct welke accessoires we erbij kunnen leveren. Deze kun jij vast gebruiken:

  • een originele Apple USB-adapter;
  • een originele Apple Lightning kabel;
  • originele Apple EarPods met Lightning connector.

Je betaalt ze de eerste maand en daarna zijn de accessoires van jou; je leaset ze dus niet zoals de telefoon.

Het aanbod iPhones om uit te kiezen is groot. De populairste modellen zitten er zeker tussen. Veel telefoons zijn nieuw, andere zo goed als nieuw. Ze worden allemaal uitgebreid getest om vast te stellen dat alles goed werkt.

Waar en hoe kan ik een swapphone bestellen?

Om een Swapphone uit te kiezen, hoef je de stad niet in. Online staat een overzicht met alle telefoon die nu beschikbaar zijn. Jij kiest er een, vult een aantal gegevens is, doet de eerste betaling en hebt jouw phone de eerstvolgende werkdag in huis. Heb je nog vragen? Swapphone is te bereiken via info@swapphone.nl en 085-0481941. Contact opnemen via Whatsapp (+31 85 048 1941), het contactformulier, Facebook en Instagram kan natuurlijk ook.