"

Goed geregeld; iPhone 11 lease

Swappen, switchen, ruilen, changen, wisselen: hoe je het ook noemt, je doet het natuurlijk bij Swapphone. Wij zorgen ervoor dat je nooit meer een dure iPhone hoeft te kopen. Wij kopen de phone, jij leaset ‘m tegen een aantrekkelijk, vast bedrag per maand. Dat de iPhone ons eigendom blijft, heeft voor jou alleen maar voordelen. Dus wacht niet langer, kies voor een iPhone 11 lease!

Een iPhone 11 lease model in jouw favoriete kleur

De iPhone 11, leverbaar in onder meer zwart, zilver, groen, geel, wit en rood is hot. En natuurlijk kan Swapphone deze smartphone leveren. Met het nieuwe dual camerasysteem maak je nog mooiere selfies, foto’s en filmpjes. Met features als slimme HDR, slofie (een selfie in slo-mo), nachtmodus en ultragroothoeklens leg je alles en iedereen om je heen dag en nacht levensecht vast. Het bewerken van foto’s en video’s is super easy op de iPhone 11. De chip is sneller dan ooit. De batterij gaat zeker een hele dag mee. We zouden nog wel even door kunnen gaan over de iPhone 11, maar dat is meer de taak van Apple zelf toch? Wat wij hier in ieder geval duidelijk willen maken, is dat je voor een iPhone 11 lease telefoon terecht kunt bij Swapphone.

Sluit je ook aan bij Swapphone

Ook jij kunt per direct meedoen met Swapphone. Onze business? Populaire iPhones voor iedereen beschikbaar maken. Dit doen we door leaseovereenkomsten aan te bieden. Daarin staat welke telefoon jij van ons krijgt en wat je er maandelijks voor gaat betalen. Een lang, bindend contract is het niet (geen BKR-registratie!). Je kunt op ieder moment swappen naar een andere iPhone. Is er iets mis met het apparaat, dan zorgen wij voor een nieuwe. De maandbedragen zijn niet allemaal hetzelfde. Voor een ouder model als de SE, betaal je minder dan voor een gloednieuwe iPhone 11 lease telefoon. Klik op  bekijk telefoons en prijzen en je krijgt een actueel overzicht gepresenteerd.

Swappen heeft de toekomst

Misschien kun jij het je niet meer herinneren, maar ‘vroeger’ kochten we massaal cd’s en dvd’s. En boeken natuurlijk. Nu luisteren we voor een paar euro per maand oneindig naar onze favoriete muziek. Voor degenen die reclames niet erg vinden, is het zelfs gratis. We lezen op eReaders. Kijken Netflix, Videoland en Pathé Thuis. Economen noemen dit de deeleconomie. Delen en samen consumeren staat centraal in plaats van bezit. We verspillen minder, gooien zo weinig mogelijk weg en knappen dingen op. Refurbished iPhones passen in deze trend, net als swappen. Als jij ervoor kiest om voortaan te swappen, ga je mee met deze wereldwijde trend. Je draagt bij aan schonere, mooiere en duurzamere wereld. 

Een iPhone 11 lease je online

iphone-11-leaseJouw iPhone 11 lease je 24/7 online via swapphone.nl. Je klikt op een telefoon, bepaalt de kleur en neemt eventueel een aantal mooie accessoires erbij. Als je akkoord bent met het leasebedrag, klik je op bestellen. Er verschijnt een formulier om persoonlijke gegevens in te vullen zoals naam, mobiel nummer en geboortedatum. We vragen vervolgens je toestemming wat betreft algemene voorwaarden, privacy statement en credit check. Is alles duidelijk en ben je het met de afspraken eens? Doe de eerst betaling, dan versturen wij direct het pakket met jouw telefoon.