"

Ons concept: iPhone huren

Nooit meer betalen voor de allernieuwste smartphone. Daarom dus een iPhone huren! Direct een vervangend toestel als je huidige telefoon het laat afweten. Iedere maand hetzelfde bedrag betalen en dus geen onverwachte kosten. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Meld je vandaag aan bij Swapphone!

iPhone huren in plaats van kopen

In eerste instantie lijkt het aantrekkelijk: je eigen smartphone bezitten. Echter is de aanschafprijs niet gering. En als je je eigen smartphone lat vallen heb je dikke pech. Bij het huren of leasen van een iPhone heb je daar geen last van. Aan een leaseconstructie zitten nu eenmaal een aantal interessante voordelen:

  • je kunt het mobieltje kiezen dat het best bij jou past;
  • je weet exact wat je iedere maand gaat betalen voor het toestel;
  • mocht er iets mis zijn met je telefoon (op software- of hardware niveau) dan wordt per direct vervanging geregeld (swappen).
  • upgraden naar een betere iPhone is geen probleem
  • je abonnement is per maand op te zeggen
  • geen BKR registratie

Waar het bij een iPhone huren eigenlijk op neer komt, is dat je de rest van je leven nooit meer zonder een goed werkende device zit.

 

Een iPhone huren? Volop keuzemogelijkheid!

Je kiest simpelweg de iPhone naar keuze. Zelfs de kleur kun je kiezen. De iPhone die je huurt is altijd simlock vrij. Je regelt zelf een simkaart. Wij geven je er een hoesje en screenprotector bij. Natuurlijk kun je ook je eigen hoesje gebruiken, als je telefoon maar goed beschermd is. IPhone accessoires zijn ook bij ons te verkrijgen. Wat dacht je van Earpods? Vergeet vooral de lader niet.

iphone-hurenWist je trouwens dat Nederland behoort tot de koplopers wereldwijd als het gaat om internetgebruik op mobiele apparaten?(Denemarken en Zweden scoren met 88% bijzonder hoog, direct daarna volgt Nederland met 86%). Dit betekent dat van alle 100 Nederlanders er 86 buitenshuis en buiten de werkplek om regelmatig online zijn op laptop, tablet en / of smartphone.

Wil jij ook een iPhone huren? Bij Swapphone kun je kiezen uit de nieuwste modellen. De iPhone SE, 6S en 7 zitten ook in ons assortiment. Laat weten wat jouw favoriet is. Wij zorgen ervoor dat je ‘m snel aan de voordeur afgeleverd krijgt.

 

 

Klanten zijn meer dan tevreden over Swapphone

Betrouwbaarheid vinden wij ongelooflijk belangrijk. Daarom vragen wij alle Swapphone gebruikers een oprechte review achter te laten, bijvoorbeeld bij Trustpilot.

Van de mensen die de moeite hebben genomen hun mening over Swapphone openbaar te maken, beoordeelt 78% ons als ‘uitstekend’ (de hoogste waardering). En daar zijn wij als Swapphone-team erg blij mee! Een paar citaten van de beoordelaars:

  • “… snelle levering en goede service.”
  • “Goed bereikbaar voor vragen.”
  • “Prima ervaring met de telefoon die ik ontvangen heb…”
  • “Zeker een aanrader voor anderen”.

Regel jouw swapphone vandaag online

Wil jij morgen over een (zo goed als) nieuwe iPhone beschikken waarop je eindeloos lang series kunt kijken en muziek kunt luisteren? Swapphone is dé partner die je zoekt. Zodra wij jouw gegevens hebben ontvangen maken we de deal in orde. Dit betekent heel concreet dat de telefoon van jouw keuze vandaag nog verzonden wordt.