"

Swapphone for business

Swapphone for business

Hoe werkt Swapphone for Business? Swapphone is er ook voor zakelijk gebruik, vanaf 10 iPhones met aantrekkelijke kortingen. Wat daar zo aantrekkelijk aan is? We zetten het voor je op een rij.

simpel

We houden het graag simpel, je hebt er geen omkijken meer naar, want wij regelen alles; inclusief het contact met jouw medewerker over het toestel. Met een Swapphone voor je werknemers ben je als werkgever volledig ontzorgd over de hardware. Alle bel-, app- en mobiele e-mailzaken zijn geregeld. Met Mobile Device Management (MDM) kunnen wij alle Swapphone-apparaten binnen de organisatie beheren. We zorgen voor tijdige updates en upgrades, de juiste instellingen en een degelijke beveiliging. Ons Support Team staat elke werkdag voor je klaar.

Lees ook: Swapphone Sale & Lease Back

Flexibel abonnement

Geen aanschafkosten, geen borg en een maandelijks opzegbaar abonnement, ook wanneer er medewerkers bijkomen of weggaan. Dat scheelt een berg administratie en voorraad!

Wil je meer weten over Swapphone for Business en bijdragen aan een circulaire economie? Download onze brochure en bekijk onze prijzen!