"

Wat is smartphone lease

Smartphone lease is erg populair maar ook nog nieuw! Wij hebben een aantal punten nader uitlegd in deze blog.

1. Wat is smartphone lease?

Een smartphone lease is niet veel anders dan met een auto leasen of huren. Zonder dure aanschaf kan je toch je favoriete smartphone gebruiken! Aan het einde van je contract lever je hem gewoon weer in of kies je een andere uit die op dat moment in de mode is.

2. Waarom zou ik een smartphone leasen?

Je bent flexibel, je hebt de keuze uit een maandelijks opzegbaar contract van minimaal 3 maanden of een jaarcontract en wij bieden je ook levenslange garantie. Dus heb je schade of is de smartphone gestolen dan swappen wij hem zonder problemen de volgende werkdag bij je aan de deur!

En bij ons heb je géén BKR registratie omdat wij eigenaar blijven van de smartphone. Super handig dus als je nog eens van plan bent om een huis te kopen met hypotheek!

3. Hoe werkt het?

Wij werken volledig online, je kiest je smartphone en gewenste contractduur, daarna betaal je met iDEAL de opstartkosten + eerste maand, dan kan je je contract digitaal ondertekenen. Wij checken of je gegevens echt zijn en of je kredietwaardig genoeg bent. Na goedkeuring versturen wij de smartphone nog dezelfde werkdag.

Je kan je facturen online inzien, een swap aanvragen, het contract opzeggen of upgraden kan ook allemaal online! Maar ook ons team staat voor je klaar om vragen via de mail, chat of telefoon te beantwoorden.

4. Wat kan je verwachten van Swapphone?

Een super snelle service en de keuze uit geweldige smartphones speciaal voor jou geselecteerd.

Je krijgt altijd een gratis screenprotector en hoesje, uiteraard mag je ook je eigen hoesje kiezen! Als de smartphone maar beschermd is. 

Hopelijk is het een beetje duidelijker voor je geworden! Bekijk hieronder de prijzen van onze smartphones.

Groetjes Louise

Waarom Swapphone?

Flexibel, géén BKR registratie en je hebt levenslange garantie op je smartphone, ook bij schade door eigen schuld! Hiermee bespaar je al snel tot € 15,- per maand op een verzekering bij de duurdere toestellen!

Doet je smartphone het door normale slijtage of gebruik niet, niet goed genoeg of is hij gevallen en is er schade ontstaan (ook door eigen schuld) dan krijg je van ons de volgende werkdag een ander toestel.

Swappen noemen we dat. Swappen doen we aan de deur zodat je niet zonder toestel zit! Dankzij swappen ben je altijd in bezit van een goed werkende smartphone!

Voor alle artikelen die je bij ons koopt of huurt, geldt naast de levenslange garantie uiteraard ook de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.