"

Bij Swapphone een samsung leasen

Een Samsung leasen doe je bij Swapphone! Alle populaire modellen zijn aanwezig en de tarieven zijn scherp. De leaseafspraken zijn flexibel: je kunt per maand opzeggen. Wil jij een moderne smartphone, maar wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen!

Samsung leasen in een notendop

Misschien ben je nog niet bekend met het fenomeen Samsung leasen -en een fenomeen is het: uniek, bijzonder en geniaal!-. We leggen het uit. Leasen betekent eigenlijk gewoon huren. Je huurt een Samsung van Swapphone. De Samsungs waar je uit kunt kiezen zijn refurbished modellen. Ze zijn van binnen en buiten helemaal gecheckt, schoongemaakt en geüpdatet. Ze zien er strak uit en werken net als gloednieuwe telefoons.

Bij elke Samsung hoort een vast bedrag per maand. Dit is een all-in tarief waar niks meer bij komt. Als je na een paar maanden behoefte hebt aan een andere Samsung, bijvoorbeeld eentje met een betere camera of meer opslag, dan is het tijd om te swappen. Je geeft online door welke phone je wilt hebben, die wordt direct naar je verzonden. Zodra je deze telefoon ontvangen hebt, stuur je de oude terug. Voor deze ruil hoef je niks te betalen. Wel zal het maandbedrag aangepast worden, maar dat wist je al.

Swappen is geen must. Bevalt de Samsung, dan is ‘ie voor jou. Net zolang als je wilt. Voor een simkaart en eventueel een abonnement zorg je zelf. De afspraken die je met Swapphone maakt, gaan alleen over het toestel. Een bindend contract is het zeker niet. Na de eerste drie maanden kun je opzeggen wanneer je wilt.

Jouw favoriete Samsung

We geven een paar voorbeelden van telefoons die Swapphone op korte termijn bij jou kan bezorgen. De super betrouwbare Samsung S8+ in zwart. Deze phone heeft een 6.2 inch-scherm, een dual 12 MP-camera, 64 GB opslag en 4 GB werkgeheugen. Van het mooie design en de krachtige batterij word jij vast heel blij. De actuele prijs ligt onder de € 20,00.

Is je budget iets ruimer? De Samsung S20+ 5G is een aanrader. Hij draait op Google Android 10.0 en heeft ongekende foto- en videomogelijkheden. Qua kleur zijn de opties zwart en blauw. Ben jij fan van de Samsung S9 of S10, ook die zitten ertussen! Alle smartphones  worden inclusief oplader, hoesje en schermprotector geleverd.

Swapphone is dé ideale leasepartner

Een Samsung leasen bij Swapphone betekent dat je levenslange garantie krijgt. De telefoons zijn perfect in orde, maar er kan natuurlijk schade ontstaan. En helaas worden er telefoons gestolen. Softwareproblemen worden op afstand opgelost. Kapotte smartphones komen in aanmerking voor reparatie. Is dit niet meer mogelijk, dan mag je een andere Samsung uitzoeken.

samsung leasenVoor herstel en vervanging gelden vaste, lage bedragen. Swapphone zorgt ervoor dat je vanaf nu altijd en overal over een goed werkende Samsung beschikt. Een ander groot voordeel van een Samsung leasen, is dat er geen BKR-registratie komt. De telefoon blijft officieel in bezit van Swapphone en dus wordt er geen melding van gemaakt.

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil jij ook een Samsung leasen? Laat snel van je horen, dan zorgen wij ervoor dat jouw toestel morgen aan de voordeur wordt afgeleverd.