"

Kies voor Swapphone en bespaar veel geld met een telefoon huren

Swapphone werkt ongelooflijk eenvoudig en is mega voordelig. Je betaalt namelijk alleen voor de telefoon. De maandprijzen die we vragen, zullen je aangenaam verrassen. Wat het abonnement betreft, ben je helemaal vrij om te kiezen. Alle providers bieden tegenwoordig aantrekkelijke sim only abonnementen aan, dus ook daar kun je op besparen. Wil je een telefoon huren? Swapphone!

 

De pre’s van een telefoon huren

telefoon-hurenWe zetten de voordelen van een telefoon huren bij Swapphone voor je op een rij:

  • altijd de beschikking over een goed werkende iPhone;
  • een vast maandbedrag;
  • levenslange garantie;
  • geen BKR-registratie;
  • snelle levering (de eerstvolgende werkdag al!).

Kortom, heb jij snel een nieuwe telefoon nodig, maar kun je of wil je daar niet de hoofdprijs voor betalen? Kies voor Swapphone!

 

Populaire iPhones mét accessoires

Swapphone heeft zich gespecialiseerd in iPhones, simpelweg omdat daar de meeste vraag naar is. Je kunt bij ons terecht voor de allernieuwste series. Op dit moment zijn de volgende modellen bijzonder populair. De waterbestendige iPhone 11 Pro met triple camerasysteem (groothoeklens, ultra groothoeklens en telelens). De iPhone X met een 6,1-inch Liquid Retina HD-display die tot 16 uur video kan afspelen. En de nog altijd zeer geliefde iPhone 8 met een 4,7- of 5,5-inch Retina HD-display. Welke telefoon het ook wordt, bij  Swapphone betaal je nooit opstartkosten. Wil je er EarPods en een adapter bij, het Swapphone-team maakt het in orde!

 

Zorgeloos swappen bij Swapphone

Swapphone biedt iets unieks: de kans om morgen al over jouw favoriete iPhone te beschikken. Zodat je net als je vrienden eindeloos kunt streamen, FaceTimen, appen et cetera.  De telefoon blijft in het bezit van Swapphone, jij leaset ‘m van ons. Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid dragen. Gaat de telefoon kapot of is er een softwareprobleem? Wij zorgen ervoor dat je direct een vervangend toestel krijgt. Het defect moet natuurlijk niet opzettelijk veroorzaakt zijn, maar dat spreekt voor zich. Werkt de phone nog prima, maar ben jij toe aan een upgrade? Kies online een nieuw model in een vette kleur, lever de oude iPhone in en de swapp is een feit. Na een swapp kan het maandbedrag veranderen, maar heel schokkend zal dit niet zijn. En het allerleukste: je mag net zo vaak swappen als je wilt.

 

Telefoon huren met levenslange garantie en geweldige service

We noemden het hiervoor al: de levenslange garantie die je krijgt bij Swapphone. Wat we hiermee bedoelen? De zekerheid dat je op school, thuis, als je aan het werkt bent of vakantie viert -altijd en overal dus!- een werkende telefoon in je handen hebt. En niet zomaar een toestel, de smartphone van jouw keuze. Regel je een iPhone bij providers als KPN, Vodafone en T-Mobile dan moet je tot de einddatum van het contract wachten tot je een nieuwe telefoon kunt uitzoeken. Wil je er eerder eentje hebben, dan ga je daar flink voor betalen. Bij Swapphone switch je naar een andere phone op ieder gewenst moment. Nog vragen? De Swapphone helpdesk beantwoordt ze graag. Je kunt online chatten door op ‘? Help’ te klikken. Als je liever appt, mailt of belt gebruik dan: +31 85 048 1941, info@swapphone.nl en 085-0481941.