"

Met een lease iPhone beschik jij altijd over een werkend toestel

Het principe van Swapphone is simpel én geniaal. Voor een acceptabel, vast bedrag per maand lease je de iPhone van jouw keuze. Het toestel is gloednieuw of bijna nieuw; het is in ieder geval tiptop in orde en werkt perfect. Je kunt iedere maand opzeggen en zit dus niet vast aan een lang  contract. Waar je wel aan vast zit -nou ja, wat je van ons cadeau krijgt- is levenslange garantie. Dit betekent dat als de iPhone het laat afweten je de volgende werkdag een andere krijgt.

Waarom swappen en niet kopen?

Voor een klein bedrag per maand luisteren we onbeperkt naar muziek. Via een app regelen we een elektrische scooter. Werkplekken zijn flexibel. We leven in een snelle, online wereld met een groeiende deeleconomie. Bezit wordt steeds minder belangrijk. Tegelijkertijd willen we wel beschikken over de nieuwste apparaten en de laatste apps. Dit geldt zeker voor smartphones. Ieder jaar weer komen er nieuwe versies uit.

En al kun je het betalen, het is toch zonde van je geld om keer op keer een iPhone te kopen? Het gaat erom dat je online kunt doen wat je wilt doen. Dat alles snel en smooth werkt. En dat je direct een nieuwe phone krijgt als ‘ie het niet meer doet. Swappen noemen wij dat. Dat zijn de voordelen van huren of te wel leasen!

Swapphone is hét adres voor een lease iPhone!

De keuze uit top-iPhones is groot. Wij van Swapphone bieden je de volgende modellen:

  • iPhone SE;lease iphone
  • iPhone 6s;
  • iPhone 7;
  • iPhone 8;
  • iPhone X;
  • iPhone Xr;
  • iPhone Xs;
  • iPhone 11;
  • iPhone 11 Pro.

De kleur bepaal je natuurlijk zelf. Alle telefoons zijn helemaal of net niet helemaal nieuw. Voordat ze naar onze klanten gaan, worden de lease iPhones uitgebreid getest en gecontroleerd. Stuk voor stuk zien ze er strak uit en werken ze optimaal. Voor accessoires zoals een lader en EarPods zorgen we ook. Jij geeft aan wat je nodig hebt en wij regelen het voor je! Een screenprotector en hoesje worden standaard meegeleverd, daar hoef je niet extra voor te betalen.

Met een lease iPhone geniet je volop van je vrijheid

De telefoons van Swapphone zijn simlock vrij. De simkaart regel je zelf. Wordt het KPN, Vodafone, T-Mobile of toch liever Youfone? De keuze van een provider laten we helemaal aan jou over. Wat Swapphone regelt, is een uitstekend toestel. Daar vragen we een bescheiden bedrag voor en that’s it! Heb je de telefoon niet meer nodig, dan lever je ‘m in. Wil je een snellere telefoon of eentje in een andere hippe kleur? Binnen één werkdag wordt die aan je voordeur afgeleverd.

iPhone leasen? Online geregeld

Jouw lease iPhone regel je online. ’s Morgens, ’s avonds, midden in de nacht; het maakt ons niet uit. Swapphone staat 24/7 tot jouw beschikking. Op de site staat een overzicht van beschikbare telefoons met prijzen. Heb je de iPhone gevonden die je zoekt? Klik erop, vul wat gegevens in, doe een eerste betaling en het is geregeld.